• Kerkhoekstraat 21/24
  • 4401 GD Yerseke Nederland
  • Tel:  +31 (0)113 - 57 12 35
  • Fax.: +31 (0)113 - 57 21 00
  • E-mail: info@commee.nl

Postcodekaart Groot Brittannie 1:1.200.000

Condition product Nieuw

Bestel Postcodekaart Groot Brittannie 1:1.200.000 voordelig in de webshop van COMMEE.

Maatvoering

Breedte100 cm

Hoogte120 cm

Staat u maat er niet bij?
Neem dan contact met ons op!
Klik op de foto voor een vergroting

€ 50.00 excl. BTW

Kies uw type kaart en klik om te bestellen

Uitleg type kaarten

aluminium lijst landkaart Dubbel gelamineerd
De kaart wordt geleverd met aan beide zijden een beschrijfbare laag. De kaart is oprolbaar en kan tevens met prikkertjes aan de wand worden opgehangen.

Ingelijst beprikbaar en Beschrijfbaar
De kaart wordt als wandbord geleverd inclusief aluminium lijst. De kaart is beschrijfbaar met een whiteboard stift en beprikbaar met bijv. spelden en/of vlaggen die u op onze pagina accessoires direct online kunt meebestellen.

Ingelijst beschrijfbaar en magnetisch
De kaart wordt als wandbord geleverd inclusief aluminium lijst. De kaart is beschrijfbaar met een whiteboard stift en magnetisch.

Kwaliteit
Al onze postcode-kaarten zijn actueel en worden nauwkeurig bijgewerkt volgens de laatste bronnen. Al onze postcode-kaarten worden op de meest zorgvuldige manier behandeld en kunnen wij naar Uw wensen samenstellen. Al onze postcode-kaarten zijn van zeer hoge kwaliteit

Al onze postcode-kaarten zijn voorzien van een UV werende laag zodat verkleuring van onze postcode-kaarten tot een minimum is beperkt. De grijze aluminium omlijsting heeft een strakke hoek met ophangsysteem aan de achterzijde en een hoge micron graad.


bg kaart