• Kerkhoekstraat 21/24
  • 4401 GD Yerseke Nederland
  • Tel:  +31 (0)113 - 57 12 35
  • Fax.: +31 (0)113 - 57 21 00
  • E-mail: info@commee.nl

Topografische kaarten

Topografische kaarten 
Topografische kaarten, zijn kaarten die bestaan uit kaartdelen die naadloos samengevoegd worden tot één kaart. Deze kaarten worden veel geleverd aan Rijkswaterstaat, gemeentehuizen, provinciehuizen, waterschappen, energiebedrijven e.d. 

Schaal 1:50.000
De schaal van 1:50.000 is de meest gangbare versie omdat het gewenste gebied meestal zodanig groot is dat U bij deze versie al een groot formaat wandkaart heeft.

Voor voorbeelden maten en prijzen per provincie verwijzen wij U naar de pagina Provinciekaarten daar ziet U de Wegenkaarten met een schaal van 1:100.000 per provincie maar ook de Topografische Kaarten schaal 1:50.000 per Provincie. 

Voor kleine deelkaartjes van Nederland kunt U kijken op de pagina Topografische kaarten schaal 1:50.000  ook als Uw gebied er niet bij staat kunnen we dit toch realiseren!!  dit is slechts een greep uit ons assortiment.

U kunt voor ieder gewenst gebied bij ons terecht wij sturen U op verzoek een vrijblijvende offerte toe met een voorbeeldkaartje zoals het door U gevraagde gebied eruit komt te zien,tot horens!!

""Topografische"
Klik op de foto voor een vergroting

Voorbeeld: Provincie Zuid-Holland schaal 1:50.000, formaat 190 cm breed en 160cm hoog. Bij deze schaal is 2 cm op de kaart. 1 kilometer op het terrein. Als u bijvoorbeeld 50 km rondom uw bedrijf wilt dan wordt deze kaart 100 cm breed en 100cm hoog. 

Schaal 1:25.000
De keuze voor de schaal 1:25.000 is meestal omdat u de versie van 1:50.000 versie te klein vindt, of dat het gewenste gebied niet zo groot is dat u bij deze schaal toch een normaal formaat heeft. Bij deze schaal is 4 cm op de kaart, 1 kilometer in het terrein, dus dubbel zo groot als de 1:50.000 versie, en tevens staat hier wat meer gedetailleerde informatie op. 

Voor kleine deelkaartjes van Nederland in de schaal van 1:25.000 kunt U ook kijken op de pagina Topografische kaarten schaal 1:25.000 staat daar Uw gebied niet bij? geen probleem!! wij kunnen ieder door Uw gewenst gebied realiseren in de maat die U wenst zowel klein als groot(onbeperkt)


Klik op de foto voor een vergroting

Vergrotingen
Wij hebben u hierboven 2 mogelijke voorbeelden weergegeven, maar kunnen iedere gewenste schaal op maat maken. U bepaald de schaal en het formaat wat u wenst. Ieder gebiedt en ieder formaat is mogelijk. Ook landkaarten, continentkaarten en wereldkaarten kunnen op groot formaat worden geleverd. 

Speciale postcodegebieden
Uw eigen postcode regio in kaart brengen in eigen kleuren en eigen stijl in ieder gewenst formaat en uitvoering ook toevoegen van Uw bedrijfslogo behoort tot de mogelijkheden. Wij kunnen U na opgeven gebied eerst Uw eigen regio als voorbeeld pdf tonen waarna wij de kaart daadwerkelijk als Wandpaneel aan U leveren.


Klik op de foto voor een vergroting

Stadsplattegronden
Wij kunnen iedere stad of plaats leveren, met of zonder straatnaamregister, op het door u aangegeven formaat. Uitsneden uit stadsplattegronden behoort ook tot de mogelijkheden.


Klik op de foto voor een vergroting

Uitvoeringen
A Wandbord aluminium omlijst beprikbaar en beschrijfbaar
B Wandbord aluminium omlijst beschrijfbaar en magneethoudend
C Wandbord aluminium omlijst beschrijfbaar en magneethoudend (tegelsysteem)

Tegelsysteem: u kunt delen uit het bord afnemen en probleemloos weer terugplaatsen. Voordeel: Bij vernieuwing van de kaarten blijft het wandbord behouden.

Prijzen op aanvraag
Vraag een offerte aan of neem telefonisch contact op, wij hopen u aan uw wensen te kunnen voldoen. 
Bel (0)113 - 57 12 35 of e-mail info@commee.nl 

Meer informatie over Topografische kaarten

Al onze Topografische kaarten zijn actueel en worden nauwkeurig bijgewerkt volgens de laatste bronnen. Al onze Topografische kaarten worden op de meest zorgvuldige manier behandeld en kunnen wij naar Uw wensen samenstellen. Al onze Topografische kaarten zijn van zeer hoge kwaliteit

Al onze Topografische kaarten zijn voorzien van een UV werende laag zodat verkleuring van onze Topografische kaarten tot een minimum is beperkt. Al onze Topografische kaarten zijn voorzien van een grijze aluminium omlijsting met een strakke hoek met ophangsysteem aan de achterzijde welke van een hoge micron graad is.

Kortom Topografische kaarten waar U wat aan heeft!


bg kaart