We zijn i.v.m. vakantie gesloten van 19 juli t/m 12 augustus.
  • Ambachtsweg 9L
  • 4421 SK Kapelle Nederland
  • Tel:  +31 (0)113 - 57 12 35
  • E-mail: info@commee.nl

Europakaart Antiek 1:5.419.000

Condition product Nieuw

Bestel Europakaart Antiek 1:5.419.000 voordelig in de webshop van COMMEE.

Maatvoering

Breedte115 cm

Hoogte90 cm

Staat u maat er niet bij?
Neem dan contact met ons op!
Klik op de foto voor een vergroting

€ 50.00 excl. BTW

Kies uw type kaart en klik om te bestellen

Uitleg type kaarten

aluminium lijst landkaart Dubbel gelamineerd
De kaart wordt geleverd met aan beide zijden een beschrijfbare laag. De kaart is oprolbaar en kan tevens met prikkertjes aan de wand worden opgehangen.

Ingelijst beprikbaar en Beschrijfbaar
De kaart wordt als wandbord geleverd inclusief aluminium lijst. De kaart is beschrijfbaar met een whiteboard stift en beprikbaar met bijv. spelden en/of vlaggen die u op onze pagina accessoires direct online kunt meebestellen.

Ingelijst beschrijfbaar en magnetisch
De kaart wordt als wandbord geleverd inclusief aluminium lijst. De kaart is beschrijfbaar met een whiteboard stift en magnetisch.

Kwaliteit
Al onze europa-kaarten zijn actueel en worden nauwkeurig bijgewerkt volgens de laatste bronnen. Al onze europa-kaarten worden op de meest zorgvuldige manier behandeld en kunnen wij naar Uw wensen samenstellen. Al onze europa-kaarten zijn van zeer hoge kwaliteit

Al onze europa-kaarten zijn voorzien van een UV werende laag zodat verkleuring van onze europa-kaarten tot een minimum is beperkt. De grijze aluminium omlijsting heeft een strakke hoek met ophangsysteem aan de achterzijde en een hoge micron graad.


bg kaart